Om os

Dtp Studio Schuurman grundlagde HavePlakat.dk i 2004. Vi var den første virksomhed i Europa til at fremstille disse unikke udendørslærreder. Vi kan med sikkerhed sige, at det var os, der opfandt dem.

På grund af vores omfattende ekspertise har vi været i stand til at teste vore materialer både sommer og vinter. Materialerne har en lang holdbarhed og er ekstremt farveægte. Det er derfor klart, at du vil få en masse glæde af vores udendørslærreder.

Vi er den eneste virksomhed, der tilbyder disse produkter efter mål og med en centimeters nøjagtighed. Desuden bruger vi refleksfri lærreder. Vores udendørslærreder spændes op på en ramme af lagret træ, som er specielt udvalgt af os. HavePlakat.dk er den eneste virksomhed på markedet, som fremstiller rammer i denne kvalitet. Udover denne træramme tilbyder vi også 7 andre ophængningssystemer.

Vi har flere gange være med i hollandske TV-programmer. For eksempel, "Eigen Huis en tuin", "Tuinruimers" og "Wonen met John de Wolf". Vi er desuden blevet omtalt i flere magasiner. For eksempel, Troskompas, AH Personeelsblad, Panorama, Vara Kassa Magazine, Libelle, Elsevier, Groei en Bloei, Wonen.nl, og Unive.

Hvis du læser videre og ser vores anbefalinger, vil du finde ud af, hvorfor vi har så mange tilfredse kunder. Vores førsteprioritet er at give dig den bedst mulige service. Vi vil gerne invitere dig til at kigge på vores omfattende fotogalleri. Som en del af vores service kan vi også tilbyde at printe dine egne billeder som udendørslærreder.

Hvis du har spørgsmål eller behøver vores hjælp, er du altid velkommen til at sende os en e-mail eller ringe på tlf.: +31 (0)85-0020747.
HavePlakat.dk

KUN HER! XXL-størrelser
(fås med 1 cm nøjagtighed)

Fås op til
10 meter X 4 meter

  • Tre års farvegaranti
  • Refleksfrit stof
  • Testet udendørs i 20 år!
  • Vaskbart
  • Vejrbestandig

Om HavePlakat.dk

Dtp Studio Schuurman grundlagde HavePlakat.dk i 2004. Vi var den første virksomhed i Europa til at fremstille disse unikke udendørslærreder

Læs mere